Güneş: Henüz anlaşma yok

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener Şenol Güneş ile görüşmek için Güney Kore'ye giderken ikili henüz Güneş ile buluşamadılar.

Güneş: Henüz anlaşma yok

Şu sıralarda Ulusal TV kanalları Şenol Güneş Trabzonspor ile anlaştı şeklinde alt yazılı haber geçerken Haber61  yaptığı araştırma neticesinde Trabzonspor'lu yöneticilerin  Güney Kore'de henüz Güneş ile  bir araya gelmediğini  ortaya çıkardı .

Teknik Direktör Şenol Güneş'in şu sıralarda FC Seuol kulübü yetkilileri ile veda yemeğinde olduğu ve henüz Trabzonsporlu yöneticilerle bir araya gelmediği öğrenildi.

Haber61 net teknik direktör Şenol Güneş'e telefonla ulaşırken ,Güneş henüz kesin bir anlaşma yapmadığını  açıkladı

Trabzonspor'un yeni patronu olacağına kesin gözü ile bakılan Güneş, Türkiye'de TV kanalları “Güneş Trabzonspor anlaştı” şeklinde alt yazı geçiyorlar ne diyorsunuz şeklindeki soruya da” Hayır anlaşma yok, Şuan  yöneticilerle yemekteyim.Trabzonsporla şuan bir anlaşmam yok “dedi

FC Seuolle sözleşmesi sona eren teknik direktör Şenol Güneş kulübün resmi İnternet sitesinden duygusal bir veda açıklaması yapması Trabzonspor ile anlaştı şeklinde yorumlara yol açtı.

Şenol Güneş şu sıralarda Seouldeki dostlarıyla veda turlarında olduğu öğrenilirken . Güneş'in Asbaşkan Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Yener ile detayları bu akşam ya da yarın görüşeceği öğrenildi.

Trabzonspor'un teklifini daha önce prensipte kabul eden Güneş'in yöneticilerle detayları görüşeceği öğrenildi.

Güneş ile anlaşma sağlanması ve Güneş'in de onay vermesi halinde yardımcılarından birinin de Hami Mandıralı olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler