Güneş'e anlamlı bir kutlama

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği yönetim kurulu Şenol Güneş'in Trabzonspor'da teknik direktör olarak göreve getirilmesi ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: ''Trabzonspor'a uzun yıllar futbolcu, takım kaptanı ve tek

Güneş'e anlamlı bir kutlama

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği yönetim kurulu Şenol Güneş'in Trabzonspor'da teknik direktör olarak göreve getirilmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
''Trabzonspor'a uzun yıllar futbolcu, takım kaptanı ve teknik adam olarak hizmet veren Şenol Güneş'in yeniden takımın başına getirilmesinden öncelikle büyük mutluluk duyduk.

Şenol Güneş, Trabzonspor efsanesinin ortaya çıkmasında birinci derecede katkı yapan kişilerinden biridir. Trabzonspor, gerçeği kendi öz evladıyla verdiği mücadeleyle ortaya çıkmıştır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Biz Bunun hep savunucusu olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Geçmiş deneyimlerden şunu gördük ki bizi bilmeyen ve tanımayan insanlarla yeniden şampiyonluklara koşmak mümkün olmuyor.
Bu anlamda eski takım arkadaşları ve Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği olarak Şenol Güneş'in Trabzonspor'da yeninden görev almasından duyduğumuz memnunluğu dile getiriyoruz. Ve kendisinin yanında olduğumuzu ve her türlü desteği vereceğimizi vurgulamak istiyoruz. Şenol Güneş'i bir kez daha kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler