Hami: Avantaj Kaybettik

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında galip gelmek için ellerinden geleni yaptıklarını ancak topu içeri atamadıklarını söyledi. Hami, bu mağlubiyetle grupta avantaj kaybettiklerini de ifade ederek, "

Hami: Avantaj Kaybettik

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında galip gelmek için ellerinden geleni yaptıklarını ancak topu içeri atamadıklarını söyledi.

Hami, bu mağlubiyetle grupta avantaj kaybettiklerini de ifade ederek, "Futbolda maalesef bunlar var. İyi oynayıp, kaybettik. Bu kadar seyircinin önünde kazanmayı çok isterdik ama olmadı. Yolumuza devam ediyoruz. Çarşamba akşamı Estonya'yı yenip tekrar avantaj kazanmak istiyoruz. Trabzon'da olmak çok güzeldi, içim kıpır kıpırdı. Ama bunu galibiyetle perçimleştiremedik" diye konuştu.

Hami, hatalı goller yiyen kaleci Volkan'a güvendiğini de ifade ederek, "Volkan bu ana kadar oynadığı 5 maçın dördünde olağan üstü oynadı. İsviçre maçı ise onun için şansız bir gündü. Ama ona güveniyoruz" dedi.

TAMİ: "GRUP BİRİNCİLİĞİ İÇİN TÜRKİYE İLE YARIŞIRIZ"
İsviçre Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Pierluigi Tami ise maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Türkiye'nin çok güçlü bir takım olduğunu ve Trabzon'daki atmosferin bizi zorlayacağını biliyorduk. Oyuncularım bütün direktiflerimi yerine getirdiler ve maçın büyük bir bölümüne hakimdik. Bugün biz iyi oynadık ve kazandık. Türkiye'de iyi bir takım. Bir maç eksikleri var onu kazandıklarında yine grup birinciliği için Türkiye ile İsviçre yarışır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler