Hırvatistan - İskoçya Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, Hırvatistan - İskoçya maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Hırvatistan - İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Hırvatistan - İskoçya Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan dorukta. Hırvatistan, sahasında İskoçya'yı ağırlıyor. Grupta önemli bir mücadeleye sahne olacak bu karşılaşmada her iki takım da sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Futbolseverler, Hırvatistan - İskoçya maçının yayın saati, kanalı ve diğer detaylarını merak ediyor. Peki, Hırvatistan - İskoçya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Hırvatistan - İskoçya maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar Ligi'nde Hırvatistan, sahasında İskoçya'yı konuk edecek. Bu kritik mücadele, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

Hırvatistan - İskoçya maçı saat kaçta başlayacak?

Hırvatistan - İskoçya mücadelesi Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. Karşılaşma, her iki takım için de önemli bir mücadele olacak.

Hırvatistan - İskoçya maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu heyecan verici karşılaşma TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı canlı izlemek için televizyon başına geçebilirsiniz.

Hırvatistan - İskoçya muhtemel 11'ler

Maç öncesinde sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'ler henüz açıklanmadı. Ancak iki takım da güçlü kadrolarıyla sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler