Polonya - Portekiz Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Polonya - Portekiz maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Polonya - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmayla ilgili tüm bilgiler...

Polonya - Portekiz Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. A Ligi 1. Grup'ta Polonya, sahasında Portekiz'i konuk edecek. Grup lideri Portekiz, oynadığı iki maçı da kazanarak zirvede yer alıyor ve serisini 3 galibiyete çıkarmak istiyor. Polonya ise ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Futbolseverler, Polonya - Portekiz maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Polonya - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmayla ilgili tüm bilgiler...

Polonya - Portekiz maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup'ta Polonya, sahasında Portekiz’i konuk edecek. Bu kritik mücadele, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

Polonya - Portekiz maçı saat kaçta başlayacak?

Polonya - Portekiz maçı Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak. Ev sahibi Polonya, sahasında galibiyet ararken Portekiz, serisini 3 galibiyete çıkarmayı hedefliyor.

Polonya - Portekiz maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı takip etmek için Exxen aboneliği gerekiyor.

Polonya - Portekiz muhtemel 11'ler

Portekiz’in kadrosunda Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Diogo Jota gibi yıldızlar yer alıyor. Polonya ise ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Uluslar A Ligi 1. Grup Puan Durumu

    1. Portekiz: 6 puan
    1. Hırvatistan: 3 puan
    1. Polonya: 3 puan
    1. İskoçya: 0 puan

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler