Hüseyin Rizespor Maçında Yok

A Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile oynadığı özel maçta sakatlanan ve dün İstanbul'da MR'ı çekilen Trabzonspor kaptanı Hüseyin Cimşir'in Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulüp Doktoru Doç

Hüseyin Rizespor Maçında Yok

A Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile oynadığı özel maçta sakatlanan ve dün İstanbul'da MR'ı çekilen Trabzonspor kaptanı Hüseyin Cimşir'in Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulüp Doktoru Doç. Dr Ahmet Kalaycıoğlu, kaptan Hüseyin Cimşir'in kasığındaki gerilme nedeniyle ağrılarının sürdüğünü belirterek, "Memorial Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhan Uslu futbolcumuzu kontrolden geçirdi ve MR'ını çektirdi.

Hüseyin'in düşmeye bağlı kalça ve kasık ağrısı bulunuyor. Kendisini Çaykur Rizespor maçında riske etmeyeceğiz. Kaptan Hüseyin, ancak önümüzdeki hafta Bursaspor maçına yetişir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler