İspanya - Danimarka Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, İspanya - Danimarka maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, İspanya - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

İspanya - Danimarka Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. A Ligi 4. Grup'ta İspanya, sahasında lider Danimarka'yı ağırlıyor. İspanya, ev sahibi avantajını kullanarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedeflerken, Danimarka ise liderliğini korumak için sahaya çıkacak. Futbolseverler, İspanya - Danimarka maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, İspanya - Danimarka maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

İspanya - Danimarka maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup'ta İspanya, sahasında Danimarka’yı konuk edecek. Bu kritik karşılaşma, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü oynanacak.

İspanya - Danimarka maçı saat kaçta başlayacak?

İspanya - Danimarka maçı Türkiye saati ile 21:45'te başlayacak. Karşılaşma, Murcia'daki Nueva Condomina Stadyumu'nda oynanacak.

İspanya - Danimarka maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Exxen aboneliği ile maçı izleyebilirler.

İspanya - Danimarka muhtemel 11'ler

İspanya'nın kadrosunda Lamine Yamal, Oyarzabal, Pedri gibi yıldızlar bulunuyor. Danimarka ise son iki maçta gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Uluslar A Ligi 4. Grup Puan Durumu

    1. Danimarka: 6 puan
    1. İspanya: 4 puan
    1. Sırbistan: 1 puan
    1. İsviçre: 0 puan

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler