İşte Emre'nin Kol Çıkardığı İsim

Emre kol hareketi çekti, ortalık karıştı.. Gol sonrası basın tribününe dönerek kolunu gösterdiği kişi Milliyet spor yazarı Mehmet Demirkol'dan başkası değil.İddianın sahibi Hürriyet'in Kelebek eki yazarı Cengiz Semercioğlu. Nitekim bugün Demirkol'un yazıl

İşte Emre'nin Kol Çıkardığı İsim

Emre kol hareketi çekti, ortalık karıştı.. Gol sonrası basın tribününe dönerek kolunu gösterdiği kişi Milliyet spor yazarı Mehmet Demirkol'dan başkası değil.

İddianın sahibi Hürriyet'in Kelebek eki yazarı Cengiz Semercioğlu. Nitekim bugün Demirkol'un yazıları da bun doğrular nitelikte..

Emre'yi böylesine abartılı tepkiye yönelten Demirkol'un 11 Ekim tarihli yazısı.. Emre'siz bir milli takım kurulmasını savunan yazar bakın Emre için neler söylemiş:

"Hayır, gün geçtikçe daha sıradan bir futbolcu oluyor. Maalesef ne acı ki bu böyle! Ve bu performans ortadayken Emre vazgeçilmez olduğunu, eleştirilmez olduğunu düşünüyor!

Emre çok zamandır, performansı açısından güvenilmez bir oyuncu. Bir milli takım onun geçmişteki, 6-7 yıl önceki performansına göre şekillendirilemez. Artık milli takım o yokmuş gibi kurulmalı. O ve Yıldıray'a göre şekillendirilecek bir takım yarı yolda kalır. Çünkü ne zaman sağlıklı olacaklarını bilmek olanaksız?"

İşte bu eleştiriler Emre'yi çileden çıkartmış.. Futbolcu bu sözlere alınmış ve o gündeme oturan tepkisini göstermiş..

Hareketin çekildiği Demirkol ise bugünkü köşesinde isim vermeden Emre'ye ağır eleştiriler yöneltti. Milli futbolcu için 'terbiyesizliğin kaptanı' ifadesini kullandı.

'Terbiyesiz adam' diye bahsettiği Emre'nin geçmişteki olaylı icraatlarını yazdı.. Milliyet yazarı Emre'ye aynı hareketi İngiltere'de yapıp yapamayacağını sordu

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler