Kahramanmaraşspor - Nevşehir Belediyespor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Kahramanmaraş Spor A.Ş. ile Nevşehir Belediye Spor, Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Kahramanmaraşspor - Nevşehir Belediyespor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası 1. turu 10 Eylül Salı günü oynanan 2 müsabaka ile başladı. 11 Eylül Çarşamba günü ise 12 mücadele oynanacak.

Kahramanmaraş Spor A.Ş. - Nevşehir Belediye Spor, Ziraat Türkiye Kupası 1. tur müsabakasında kozlarını paylaşacak. Futbolseverler ekip arasındaki müsabaka için "Ne zaman, nerede, saat kaçta ve hangi kanalda" şeklinde aramalarda bulunuyor.

Kahramanmaraş Spor A.Ş. - Nevşehir Belediye Spor maçı ne zaman, saat kaçta?

Kahramanmaraş Spor A.Ş. İle Nevşehir Belediye Spor arasında 11 Eylül Çarşamba günü Batıpark Adem Şahan Sentetik Çim Sahası’nda oynanacak olan müsabaka 14.00'te başlayacak.

Kahramanmaraş Spor A.Ş. - Nevşehir Belediye Spor maçı hangi kanalda?

Kahramanmaraş Spor A.Ş. - Nevşehir Belediye Spor mücadelesini canlı olarak yayınlayacak olan herhangi bir TV kanalı bulunmuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler