Karadeniz adım adım zirveye

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda sahasında BUGSAŞ Spor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü Ahmet Özen, zorlu rakiplerine karşı güzel futbollarını 3 golle süsleyerek, galip geldiklerini söyledi. Özen, lider BUGSAŞ Spor karşısında genç futb

Karadeniz adım adım zirveye

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda sahasında BUGSAŞ Spor'u 3-0 yenen Trabzon Karadenizspor'un teknik direktörü Ahmet Özen, zorlu rakiplerine karşı güzel futbollarını 3 golle süsleyerek, galip geldiklerini söyledi.

Özen, lider BUGSAŞ Spor karşısında genç futbolcularının göze hoş gelen bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, ''Maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olan taraftık. Lider BUGSAŞ Spor gibi grubun çok güçlü takımına karşı çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Sonunda da bu güzel futbolumuzu 3 golle süsleyerek galip geldik'' dedi.

BUGSAŞ Spor galibiyeti ile zirve takibini sürdürdüklerini de kaydeden Özen, ''Lider BUGSAŞ Spor ile aramızdaki puan farkını 1'e düşürdük. Amacımız önümüzdeki maçlarda da galip gelerek zirveyi ele geçirmek. Play-off maçlarına katılmak, bu hedefimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler