Karadeniz ekibinden olaylı ayrılmıştı! İnter'e imzayı attı

Rizespor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Mehdi Taremi, Seri A devi İnter'e imzayı attı.

Karadeniz ekibinden olaylı ayrılmıştı! İnter'e imzayı attı

Rizespor ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Mehdi Taremi, İtalyan ekibi İnter'e imzayı attı

İnter, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Milano ekibi, İranlı golcü Mehdi Taremi ile 2027 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzaladığını resmen duyurdu.

tasarim7.jpg

31 yaşındaki deneyimli futbolcu, transferi sonrası yaptığı açıklamada, Inter'e katılmaktan büyük gurur duyduğunu ve San Siro'da taraftarların önünde oynamak için sabırsızlandığını belirtti. Taremi, Inter forması altında mücadele etmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

PORTO PERFORMANSI
Son olarak Portekiz'in Porto takımında forma giyen Mehdi Taremi, geçtiğimiz sezon çıktığı 35 maçta 11 gol atarak ve 6 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu.

RİZESPOR SERÜVENİ

Mehdi Taremi, 2016-2017 sezonunda Çaykur Rizespor'a transfer olarak Türkiye'de gündem olmuştu. Rizespor ile antrenmanlara başlayan Taremi, eski takımının taraftarlarının kendisi ve ailesi üzerinde baskı kurduğunu iddia ederek, kulüpten izin almadan Türkiye'den ayrılmıştı. Bu olay sonrasında İran'ın Persepolis takımı ile anlaşan Taremi, sözleşme şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle Rizespor tarafından FIFA'ya şikayet edilmişti.

FIFA, Rizespor'un şikayeti üzerine Mehdi Taremi'ye dört ay men cezası ve Persepolis kulübüne iki dönem transfer yasağı cezası vermişti. Ayrıca Rizespor, bu süreçte 789 bin 500 euro tazminat kazandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler