Karadeniz'de özgüven sorunu

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, yönetim kurulu üyesi Münir Koçhan, futbolcularının özgüvenlerini yeniden kazanmaları açısından bu maçın çok büyük önem taşıdığını söyledi. Koçhan, Erz

Karadeniz'de özgüven sorunu

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'da, yönetim kurulu üyesi Münir Koçhan, futbolcularının özgüvenlerini yeniden kazanmaları açısından bu maçın çok büyük önem taşıdığını söyledi.

Koçhan, Erzurumspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, ''Erzurumspor galibiyetiyle çıkışa geçmek istiyoruz. Futbolcuların özgüvenlerini yeniden kazanmaları açısından Erzurumspor maçı çok büyük önem taşıyor'' dedi.

Genç ve tecrübesiz bir kadroyla yola çıktılarını dile getiren Koçhan, şunları söyledi:

''Futbolcularımızın yaş ortalamaları oldukça düşük. Çok yetenekli futbolculardan kurulu bir kadro olmamıza rağmen tecrübesizlik en büyük handikabımız oldu. Hiç beklenmedik müsabakalarda beklenmedik puanlar kaybettik. Özellikle son haftalardaki puan kayıplarımız ligdeki hesaplarımızı alt üst etti. Olumsuz durumu ortadan kaldırmak için galibiyete ihtiyacımız var. İnşallah Erzurumspor deplasmanından üç puanla döneriz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler