Kızılcık'tan Fener yönetimine jest

 Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık’tan Fenerbahçe yönetimine büyük misafirperverlik. Vali Dr Recep Kızılcık  Trabzonspor karşılaşması için kente gelen Fenerbahçe kafilesine köşkteki konutunda maç günü  bir iftar yemeği verdi.  Trabzonspor yönetimi Pazar gü

Kızılcık'tan Fener yönetimine jest

 

Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık’tan Fenerbahçe yönetimine büyük misafirperverlik. Vali Dr Recep Kızılcık  Trabzonspor karşılaşması için kente gelen Fenerbahçe kafilesine köşkteki konutunda maç günü  bir iftar yemeği verdi.

 

 Trabzonspor yönetimi Pazar günü  Fenerbahçe yönetimine  Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bürokratlarında de katıldığı bir iftar yemeği verdikten sonra Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık da maç günü (Pazartesi) sarı lacivertli yönetime  Atatürk Köşkü’ndeki  konutunda bir iftar yemeği verdi.  

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri onuruna, verilen iftar  yemeğine Trabzonspor yönetimi de dahil olmak üzere hiç kimsenin davet edilmemesi dikkat çekti.

 

Fenerbahçe yönetimi ile baş başa iftar yemeğinde bir araya gelen Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın  kente gelen diğer Süper Lig ekiplerine ise aynı hassasiyeti gösterip göstermeyeceği ise  gizemini koruyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler