TS Basketbol'dan Kızılcık'a ziyaret

 Vali Kızılcık, Trabzon'da daha önce spor deyince futbolun öne çıktığını, ancak artık kentin basketbol takımı ile de mücadele edeceğini söyledi.Bunun bir başarı olduğunu ifade ederek, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kızılcık, ''Spor, şehrin

TS Basketbol'dan Kızılcık'a ziyaret

 

Vali Kızılcık, Trabzon'da daha önce spor deyince futbolun öne çıktığını, ancak artık kentin basketbol takımı ile de mücadele edeceğini söyledi.

Bunun bir başarı olduğunu ifade ederek, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kızılcık, ''Spor, şehrin tanıtımında çok önemli. Aynı zamanda globalleşen dünyada, gençlerimizin kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasında spor çok önemli yer tutuyor. Bu anlamda Trabzon'da gençlerin basketbola ilgilerinin artacağını ve uluslararası başarılara imza atmış basketbolcular çıkmasını ümit ediyorum'' dedi.

Vali Kızılcık, 19 Mayıs Spor Salonu'nun basketbol takımına tahsis edildiğini de belirterek, ''2010-2011 sezonunda basketbol takımı olarak iyi bir yerde mücadele edebilmek ve maçlarımızda seyircilerimizin daha konforlu yerde oturmaları için 19 Mayıs'ı, Trabzonspor'un talebi doğrultusunda sizlere tahsis ettik'' diye konuştu.

Kentte basketbolun da öne çıkmasının önemine işaret eden Vali Kızılcık, ''Trabzonumuza futbol dışında basketbol ile de can geldi. Artık 15 günde değil her hafta seyircilerimiz olacak ve sportif hayat daha canlı olacak'' şeklinde konuştu.

Zeyyat Kafkas da Medical Park Trabzonspor Basketbol Takımı'nın yönetim kurulunun oluşturulduğunu ve yeni sezona hazırlandığını belirterek, Beko Basketbol Ligi'ne çıkmalarında kendilerine yardımcı olan Vali Kızılcık'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler