Kombinede söz taraftarın

Trabzonspor sezona fırtına gibi bir giriş yaparak ligin 2. haftası sonunda liderliğe yükselirken, bugün tekrar satışa çıkarılan kombine artık söz taraftarların.İlk olarak Bursaspor’u mağlup ederek TFF süper Kupa’sını kazanan bordo mavili ekip, ardından Sp

Kombinede söz taraftarın

Trabzonspor sezona fırtına gibi bir giriş yaparak ligin 2. haftası sonunda liderliğe yükselirken, bugün tekrar satışa çıkarılan kombine artık söz taraftarların.

İlk olarak Bursaspor’u mağlup ederek TFF süper Kupa’sını kazanan bordo mavili ekip, ardından Spor Toto Süper Ligi’nde Ankaragücü’nü 2-0 mağlup ettiler. Olumlu futbolunu UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynadığı Liverpool maçında sürdüren bordo mavililer  son olarak Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

Alınan bu sonuçların ardından taraftarlardan gelen yoğun talebi değerlendiren yönetim kurulu  tarafından, kombine kart satışları yeniden başlatıldı. Geçmiş sezonlardaki gibi kombine kartlara üst düzey talep gösterilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler