Lihtenştayn - Cebelitarık Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Lihtenştayn - Cebelitarık maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Lihtenştayn - Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? ...

Lihtenştayn - Cebelitarık Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Lihtenştayn, sahasında Cebelitarık'ı konuk ediyor. Kritik öneme sahip bu mücadelede her iki takım da galibiyet arayacak. Futbolseverler, Lihtenştayn - Cebelitarık maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Lihtenştayn - Cebelitarık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Lihtenştayn - Cebelitarık maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar Ligi'nde Lihtenştayn, sahasında Cebelitarık’ı konuk edecek. Bu karşılaşma, 13 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleşecek.

Lihtenştayn - Cebelitarık maçı saat kaçta başlayacak?

Lihtenştayn - Cebelitarık maçı Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak. İki takım da sahadan 3 puanla ayrılmak için mücadele edecek.

Lihtenştayn - Cebelitarık maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu heyecan verici karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için Exxen aboneliğine sahip olmanız yeterli.

Lihtenştayn - Cebelitarık muhtemel 11'ler

Maç öncesinde sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'ler henüz açıklanmadı. Her iki takım da en iyi kadrolarıyla sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler