Malta - Moldova Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Futbolseverler, Malta - Moldova maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Malta - Moldova maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Malta - Moldova Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

UEFA Uluslar Ligi'nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Malta, sahasında Moldova'yı ağırlıyor. Grupta kritik bir mücadele olacak bu karşılaşmada her iki takım da galibiyetle sahadan ayrılmayı hedefliyor. Futbolseverler, Malta - Moldova maçının yayın saati, kanalı ve diğer detayları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Malta - Moldova maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm bilgiler...

Malta - Moldova maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Uluslar Ligi'nde Malta, sahasında Moldova’yı konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, 13 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak.

Malta - Moldova maçı saat kaçta başlayacak?

Malta - Moldova maçı Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak. Her iki takım da grupta avantaj sağlamak için sahada olacak.

Malta - Moldova maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu heyecan verici karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, Exxen aboneliğiyle maçı izleyebilirler.

Malta - Moldova muhtemel 11'ler

Maç öncesinde sahaya çıkacak muhtemel 11'ler henüz açıklanmadı. Ancak iki takım da en iyi kadrolarıyla sahada olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler