Merih Demiral Portekiz maçı öncesi iddialı konuştu! "Galibiyet alacağız"

A Milli Futbol Takımı’nın savunma oyuncusu Merih Demiral, “Gurbetçi vatandaşlarımız bizi çok iyi destekliyor. Arkamızda onlar itici güç. Onların da varlığıyla birlikte galibiyet alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Merih Demiral Portekiz maçı öncesi iddialı konuştu! "Galibiyet alacağız"

A Milli Futbol Takımı’nın savunma oyuncusu Merih Demiral, Merih Demiral, milli takımın kamp yaptığı Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde Portekiz maçı öncesi açıklamalarda bulundu. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü BVB Stadyumu’nda Portekiz ile karşılaşacak.

“Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”

Ay-yıldızlı takımın Gürcistan galibiyetiyle Avrupa şampiyonasına çok iyi başlangıç yaptığını dile getirerek sözlerine başlayan Merih, “Hepimiz çok mutluyuz. Ortam gayet iyi. Antrenmanlarımız, tempo çok iyi. Oynayan ve oynamayan herkes çok iyi durumda. Şimdi önümüzde daha zorlu bir maç var, Portekiz maçı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Gürcistan maçı gayet iyiydi. Bazı zamanlarda bazı zorluklar çektik ama üstesinden geldik. İkinci maçta daha iyi olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“Taraftarlarımızın varlığıyla galibiyet alacağımızı düşünüyorum”

Portekiz karşılaşmasının her iki takım için de öneminden bahseden milli futbolcu, “Portekiz çok iyi bir takım. Hem tecrübeli hem iyi genç oyuncuları var. Biz şu an gayet iyi durumdayız. O yüzden bizim için de avantaj. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Çünkü statta çok güzel atmosfer oluyor. Gurbetçi vatandaşlarımız bizi çok iyi destekliyor. Arkamızda onlar itici güç. Onların da varlığıyla birlikte galibiyet alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

merihhh.webp “Ronaldo her zaman çok tehlikeli ve büyük bir oyuncu”

Cristiano Ronaldo’nun performansı hakkında da konuşan Merih, yıldız futbolcunun şu anda da performansının gayet iyi olduğuna dikkat çekti. Merih Demiral, “Çok profesyonel, herkese örnek olan bir futbolcu. Suudi Arabistan’da da karşılıklı oynadığımızda iyi durumdaydı. Hiçbir şey kaybetmiş değil. Her zaman çok tehlikeli, çok büyük bir oyuncu. Tabii ki çok dikkat etmemiz gerekiyor defans olarak. 39 yaşında bu golleri atmak kolay değil. Bizim savunmamız da dünyanın en iyi oyuncusuna karşı en iyi savunmayı yapacaktır” açıklamasını yaptı.

“Ev sahibi gibi oynuyoruz”

Özellikle gurbetçilerin desteklerinden dolayı milli takımın Almanya’da ev sahibi gibi oynadığını belirten Merih, “Muhteşem bir atmosfer oluyor, özellikle Dortmund stadında. Sahaya ilk çıktığımızda hepimiz çok etkilendik. Çok güzel bir atmosfer vardı. Bizim için çok büyük avantaj. İyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum ilk maçta. İkinci maçta çok daha büyük destek olacaktır” ifadelerini kullandı.

merih-demiral.webp

“Bir oluruz yolunda, Mehter Marşı, Plevne Marşı..”

‘Kendini motive etmek için dinlediğin ya da takım olarak dinlediğini bir şarkı var mı?’ sorusunu Merih Demiral, “DJ Hakan Ağabey. Normalde ben de kendi kulaklığımı takıp maça giderim ama Hakan Ağabey bir şey yaptırmış, kimse kulaklık takmıyor. Kendi listemi oluşturamadım, o ne çalıyorsa onu dinliyoruz. Çok güzel şarkılar çalıyor. Tarkan’ın şarkısı; ‘Bir oluruz yolunda’, Mehter Marşı, Plevne Marşı. Dinleyince tüyleriniz diken diken oluyor. Hakan Ağabey güzel şarkılar seçiyor” diye cevaplandırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler