Montpellier - Marsilya Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu kritik mücadelenin yayın bilgilerini ve detaylarını merak ediyor. Peki, Montpellier - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Montpellier - Marsilya Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fransa Ligue 1’de 8. hafta heyecanı devam ediyor. Montpellier, sahasında Marsilya’yı ağırlayacak. Futbolseverler, bu kritik mücadelenin yayın bilgilerini ve detaylarını merak ediyor. Peki, Montpellier - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Montpellier - Marsilya Maçı Ne Zaman?

Montpellier ile Marsilya arasındaki bu mücadele, 20 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. İki takım da bu haftada 3 puan için sahaya çıkacak.

Montpellier - Marsilya Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 21:45'te başlayacak. Futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi belirtilen saatte canlı olarak izleyebilecekler.

Montpellier - Marsilya Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Montpellier - Marsilya mücadelesi, beIN Sports 3 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı beIN Sports 3 ekranlarından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler