Villarreal - Getafe Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu kritik mücadelenin yayın bilgilerini ve maç detaylarını merak ediyor. Peki, Villarreal - Getafe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Villarreal - Getafe Maçı İzle: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Villarreal, sahasında Getafe’yi konuk edecek. Futbolseverler, bu kritik mücadelenin yayın bilgilerini ve maç detaylarını merak ediyor. Peki, Villarreal - Getafe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Villarreal - Getafe Maçı Ne Zaman?

Villarreal ile Getafe arasındaki bu karşılaşma, 20 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. La Liga’nın 10. haftasında iki takım da 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak.

Villarreal - Getafe Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 19:30'da başlayacak. Futbolseverler bu mücadeleyi belirtilen saatte canlı olarak takip edebilecekler.

Villarreal - Getafe Maçı İzle: Hangi Kanalda?

Villarreal - Getafe mücadelesi, S Sport ve S Sport Plus kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Maçı bu platformlardan izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler