R.Kazan'dan Tekke yalanlaması

Rus spor basınının, Türk medyasına dayanarak verdiği "Rubin Kazan Tekke ile görüşüyor" haberi, Kazan'ın hocası Kurban Berdeyev tarafından yalanlandı. Ara transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fatih Tekke'nin, Rubin Kazan'ın gündeminde

R.Kazan'dan Tekke yalanlaması

Rus spor basınının, Türk medyasına dayanarak verdiği "Rubin Kazan Tekke ile görüşüyor" haberi, Kazan'ın hocası Kurban Berdeyev tarafından yalanlandı.

Ara transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fatih Tekke'nin, Rubin Kazan'ın gündeminde olduğu haberini yayınlayan Rus basınına bir açıklama yapan Rubin'in antrenörü ve transfer yetkilisi Kurban Berdyev, “Hiçbir zaman Tekke'nin transferi ile ilgilenmedim” dedi.

Rus Sport Ekspress'e açıklamada bulunan Berdeyev şöyle konuştu: “Tekke, çok iyi bir futbolcu. Ancak hiçbir zaman gündemimde olmadı. Onunla transfer konusunda söylendiği gibi bir görüşmemiz olduğu da doğru değil.”

Sport Ekspress, Tekke konusunda Zenit ile resmi olarak görüşen tek takımın Trabzonspor olduğunu belirtirken, yine Türk medyasına dayanarak Trabzonspor'un fiyatta indirim yapmaya çalıştığına yer verdi.

Bu arada Rus Soccer.ru adlı internet sitesi ise, Zenit'in 32 yaşındaki Türk futbolcu Tekke'nin yerine, başka bir forvet bakmaya başladığını belirtti.

Tekke'nin takımda kalmak istediği de vurgulanan haberde, kulübün başka bir forvet için harekete geçtiğini, Tekke'nin ise 2 milyon Euro'ya Trabzonspor'a verileceğini, ancak henüz bu konuda resmi bir bilginin olmadığına değinildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler