Rubin bu sefer KAZAN' amadı

Rusya Premier Ligi 8. hafta maçında 7 haftada 21 puan toplayarak liderlik koltuğunu parselleyen Rubin Kazan evinde Spartak Moskova'ya 3-0 mağlup oldu. Rubin Kazan evinde Spartak Moskova'ya 3-0 mağlup oldu. Gökdeniz ve Tomas'ın ilk 11'de başladığı mücadele

Rubin bu sefer KAZAN' amadı

Rusya Premier Ligi 8. hafta maçında 7 haftada 21 puan toplayarak liderlik koltuğunu parselleyen Rubin Kazan evinde Spartak Moskova'ya 3-0 mağlup oldu.

Rubin Kazan evinde Spartak Moskova'ya 3-0 mağlup oldu. Gökdeniz ve Tomas'ın ilk 11'de başladığı mücadelede ev sahibi Rubin en yakın rakibiyle arasında olan 7 puanlık farkın getirdiği rehavetle maça tutuk başladı. Özellikle Velliton'u durdurmakta zorlanan ev sahibi ekip defansında yaşadığı tehlikelerle dikkat çekti.

Konuk Spartak 20. dakikada Velliton'un attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Spartak Moskova Rubin önünde ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya mağlup giren Rubin'de Hasan Kabze oyuna girdi. Milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz'in etkisiz bir futbol sergilediği mücadelenin 66. dakikasında Spartak Bazenov ile durumu 2-0'a taşıdı. İkinci golden sadece 3 dakika sonra bu kez sahneye Pavlenko çıktı ve takımını 3-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Rubin Kazan aldığı bu mağlubiyetle 21 puanda kaldı. Spartak Moskova ise puanını 13'e çıkarttı.

sporx.com


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler