Şamil Ekinci Müzesi için start verildi

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Maraş Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü’ne ait 400 metrekare kullanım alanına sahip binanın müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar Başkan Sadri Şener’in talimatıyla başladı.Konuyla ilgili olarak Yönetim

Şamil Ekinci Müzesi için start verildi

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi Maraş Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü’ne ait 400 metrekare kullanım alanına sahip binanın müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar Başkan Sadri Şener’in talimatıyla başladı.

Konuyla ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, Genel Müdür Sinan Zengin ve Kurumsal İletişim Direktörü Altuğ Atalay’la bir toplantı yapan Başkan  Şener, hazırlanan projenin uygulamaya koyulmasını istedi.

Buna göre Mimar Aytaç Akyüz tarafından hazırlanan proje doğrultusunda başlatılan çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Şamil Ekinci Müzesi bu binaya taşınacak.

Şamil Ekinci Müzesi’nin yeni binasına taşınmasının ardından Sadri Şener Tesisi TS Club Mağazası olarak yeniden tasarlanacak. Aynı binada bulunan kurullarımız ise Trabzonspor Kamp Eğitim Merkezi’ne (eski federasyon binası) taşınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler