PES 2011 Türkçe olacak!

Futbol sever oyunculara müjde! Konami, Pro Evolution Soccer'ın yeni versiyonunu Türkçe yapacağını açıkladı! İşte Türk oyun sektörünü değiştirecek bu gelişmeyle ilgili detaylar... Büyük hayran kitlesine sahip ve her yıl çıkışı merakla beklenen PES'in ilk d

PES 2011 Türkçe olacak!

Futbol sever oyunculara müjde! Konami, Pro Evolution Soccer'ın yeni versiyonunu Türkçe yapacağını açıkladı! İşte Türk oyun sektörünü değiştirecek bu gelişmeyle ilgili detaylar...

 

Büyük hayran kitlesine sahip ve her yıl çıkışı merakla beklenen PES'in ilk defa 'TÜRKÇE' olacağı Konami Digital Entertainment GmbH tarafından duyuruldu. PES 2011'de oyunun yeni nesil versiyonları olan PlayStation3, Xbox 360, PC-DVD formatlarında oyun içi metinler ilk kez Türkçe olarak hazırlandı.

 

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, serinin bu Türkçe versiyonu PlayStation®, Xbox 360, PC-DVD formatlarında 7 Ekim'de hayranları ile buluşacak.

Wii, PlayStation 2 ve PSP (PlayStationPortable) formatları için PES 2011 Ekim ayı içerisinde raflarda olması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler