Şener: Fatih Tekke ile anlaştık

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener,  Fatih Tekke transferi ile ilgili olarak haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.-Fatih Tekke transferinde son durum?-Adnan Polat Gökhan Ünal'ı istedi mi?-Trabzon'un EURO 2016 Avrupa Şampiyonası oynanacak olan k

Şener: Fatih Tekke ile anlaştık

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener,  Fatih Tekke transferi ile ilgili olarak haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

-Fatih Tekke transferinde son durum?

-Adnan Polat Gökhan Ünal'ı istedi mi?

-Trabzon'un EURO 2016 Avrupa Şampiyonası oynanacak olan kentler arasına Trabzon'un alınmayışı ile ilgili neler söyledi?

FATİH TEKKE İLE GÖRÜŞTÜK

Şener, haber61.net'e yaptığı açıklamada Fatih Tekke'nin Rubin Kazan ile anlaştığının doğru olmadığını belirterek”, Bize öyle bir bilgi gelmedi, öyle bir şey olacağını da tahmin etmiyorum. Fatih Tekke  ile Ünal Karaman ve Mahmut Aksu ve menajerinin bulunduğu bir ortamda görüşme yapıldı. Fatih ile bir sorunumuz yok, kendisi ile anlaşma sağladık, sadece kulübü ile de anlaşmak lazım, 6 ay sonra kontratı bitecek, kulübü 2 milyon Euro istiyor, kulübü ile bunları halletmek gerekiyor” dedi.

AKSU, TEKKE İÇİN RUSYA'YA GİDİYOR

Fatih Tekke transferini bitirmek için yönetici Mahmut Aksu'nun Rusya'ya gideceğini de kaydeden Şener, “Mahmut Aksu, fatih'in kulübü Zenit ile görüşmek için Pazartesi Petersburg'a gidecek, burada görüşmeler yapılacak, yine tekrarlıyorum bizim fatih tekke ile sorunumu yok, sadece kulübü ile anlaşmak lazım, bunu da gidereceğimizi tahmin ediyoruz” diye konuştu.

GÖKHAN'I GALATASARAY İLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA KONUŞABİLİRİZ

Adnan Polat'ın Gökhan Ünal'ı istedi mi sorusu üzerine başkan Şener, “Galatasaray önceden beri Gökhan Ünal'a talip, bu konu çok net ve yeni bir konu değil, önümüzdeki haftalarda belki bu konuyu konuşabiliriz” dedi.

O ŞEHİRLER İÇİNDE TRABZON OLMALIYDI

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın oynanacağı 8 il içine Trabzon dahil edilmemesine çok üzüldüklerini kaydeden Şener, “Trabzon'un alınmamasına çok üzgünüm, o şehirler içinde kesinlikle Trabzon olmalıydı” diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan Bu arada, Fatih Tekke ile imzalanan herhangi bir ön protokolün bulunmadığı öğrenildi.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler