Sürmenespor 3 puan peşinde

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'un kulüp başkanı Akın Aydın, rakiplerinden çekinmediklerini, sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Aydın, yaptığı açıklamada, rakipleri Pazarspor'un yükselme g

Sürmenespor 3 puan peşinde
TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'un kulüp başkanı Akın Aydın, rakiplerinden çekinmediklerini, sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, rakipleri Pazarspor'un yükselme grubuna çıkma iddiası bulunduğunu belirterek, ''Bizim de ligin alt sırasından daha da yukarı çıkmak için kazanmamız gereken bir maç, bu açıdan çok zor bir maç iki takımı da bekliyor. Rakibimizden asla çekinmiyoruz, sahaya galibiyet için çıkacağız'' dedi.

Rakip ayrımı yapmadıklarını kaydeden Aydın, ''Bu saatten sonra rakip ayrımı yapacak durumda değiliz. Biz gücümüzü biliyoruz. Rakiplerimizi de tanıdık. Amacımız bu takımı ligde hak ettiği yere taşımak. Son maçımız kaldı, Pazarspor'u yenerek Klasman Grubunda ikinci yarıya daha da moralli başlamak istiyoruz. Umarım Pazarspor deplasmanından 3 puanla döneriz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler