Eyüpspor - Trabzonspor maçındaki tartışmalı pozisyonun VAR kaydı yayınlandı! "Aldatma var..."

Türkiye Futbol Federasyonu, 4. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in geride kalan 4. haftasının VAR kayıtlarını açıkladı.

Açıklanan kayıtlarda; Eyüpspor - Trabzonspor, Beşiktaş - Sivasspor, ve Adana Demirspor - Galatasaray maçındaki hakemlerin konuşmaları yer aldı.

Eyüspor - Trabzonspor müsabakasında hakem Atilla Karaoğlan, 75. dakikada ceza alanında Mendy'nin Svit Seslar'a yaptığı hareket sonrası bordo mavililer aleyhine penaltı noktasını göstermiş, VAR devreye girerek hakem inceleme önermişti.

VAR'a giden Karaoğlan pozisyonu ilk açıdan izledikten sonra farklı bir açı daha talep etti. Karaoğlan pozisyonu izledikten sonra VAR'a, "Aldatma bu, 19 numara kontağı kendi oluşturuyor. Arada boşluk var, temas yok. 19 numaraya sarı kart gösterip, aldatma çalıyorum. En direkt serbest vuruş, penaltıyı iptal ediyorum" dedi.

Konuşma sonrası yeniden sahaya dönen Karaoğlan, Trabzonspor aleyhindeki penaltıyı iptal edip, Eyüpsporlu Svit Seslar'a aldatmaya yönelik hareketten sarı kart verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler