Süreyya Ayhan'a şok ceza

Sureyya Ayhan'in doping davasinda karar aciklandi. Milli atlet atletizimden omur boyu menedilirken, antrenoru Yucel Kop 2 yil ceza aldi.Beklenmedik bir karar çıktığını söyleyen Süreyya Ayhan ve eşi Yücel Kop gazetecilerin sorularını yanıtladı.Süreyya Ayha

Süreyya Ayhan'a şok ceza

Sureyya Ayhan'in doping davasinda karar aciklandi. Milli atlet atletizimden omur boyu menedilirken, antrenoru Yucel Kop 2 yil ceza aldi.


Beklenmedik bir karar çıktığını söyleyen Süreyya Ayhan ve eşi Yücel Kop gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Süreyya Ayhan "Bu olayda kendim için üzülmüyor ve çaba sarf ediyor değilim. Ülke olarak kaybettiğimiz düşünüyorum. Söyleyecek söz bulamıyorum. Şimdi bunları daha öncede cevaplandırdık. Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Avukatımızdan da öğrenebilirsiniz. Web sitemizi inceledikten sonra her şeyi öğrenebilirsiniz. Kesinlikle beklemiyordum. Korkutmak, bir şeyler yaptık için bu karar alındı. Bu olayın en sonuna kadar gittiğiniz zaman belki hiç ceza bile vermeyecekler. 'Süreyya kaybetti' diye düşünmemek gerek. Bu olayda sadece Süreyya kaybetmedi. Aldığım vitaminlerin testini yaptırmak istiyorum. Yaptırmıyorlar. Bizim cezamız verilmiş biz boşuna uğraşıyoruz. Bunların hepsi boşa verdiğimiz emek gibi görünüyor. Bunu zaman gösterecek." dedi.

Eşi ve antrenörü Yücel Kop ise "Bundan sonraki kademeler var. CAS var. Ülkemi yönetenleri ve sporu yönetenleri insan hakları mahkemesine vereceğim" diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler