Bu fotoğrafa iyice bakın!

İlk bakışta, bu fotoğrafta bir grup arkadaştan başka bir şey yok. Ama dikkatli bakıldığında aralarında aslında olmayan biri daha görünüyor. Londralı lise öğrencisi Matthew Summers, arkadaşlarının fotoğrafını çekerken bir gariplik görmediğini söyledi. Ama

Bu fotoğrafa iyice bakın!

İlk bakışta, bu fotoğrafta bir grup arkadaştan başka bir şey yok. Ama dikkatli bakıldığında aralarında aslında olmayan biri daha görünüyor. Londralı lise öğrencisi Matthew Summers, arkadaşlarının fotoğrafını çekerken bir gariplik görmediğini söyledi. Ama fotoğrafa baktığında oldukça kolay seçilebilen küçük bir çocuk görünüyor.

Matthew Summers, "Küçük kız kardeşim aniden ağlamaya başlayıp arkadaşlarımdan uzaklaşınca neden böyle yaptığını anlayamadım. Ama çektiğim fotoğrafa bakınca, bir hayalet gördüm. Kardeşime neden ağlayıp kaçtığını sordum. Bana garip garip bakıp ağlamaya devam etti" dedi.

"Hayalet" ve buna benzer şeylere inanmadığını da söylayan Matthew "Yine de fotoğraftaki çocuk hayaletini görünce şok oldum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler