Tekke'den Güneş'e mesaj

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin alınmasından yana olduğunu belirtmesine Tekke'nin Rusya'daki tercümanı Akın Dal karşılık verdi.Konuyla açıklamada bulunan Dal, Tekke'nin her zaman Trabzonspo

Tekke'den Güneş'e mesaj

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'nin alınmasından yana olduğunu belirtmesine Tekke'nin Rusya'daki tercümanı Akın Dal karşılık verdi.

Konuyla açıklamada bulunan Dal, Tekke'nin her zaman Trabzonspor'a sıcak baktığını, Zenit ve Trabzonspor'un anlaşması durumunda sorun kalmayacağını söyledi.

Fatih Tekke'nin Zenit takımında 2010 Ağustos sonuna kadar kontratı bulunuğunu hatırlatan Dal, "Tekke, Trabzonspor'da büyüdüğünü ve elde ettiği tüm başarılarda Trabzonspor'un katkısı olduğunu her zaman dile getirir. Şu an Zenit'in kontratlı oyuncusu. Kontratın bitmesinin ardından buna sıcak bakabilir." dedi.

Fatih Tekke'nin Zenit'li taraftarlara 61 gol sözü olduğunu hatırlatan Dal, "Tekke şu an takımda çok iyi durumda. Her geçen gün başarısı artıyor. Zenit için yeni teknik direktör bekleniyor. Yeni takımla ilgili yeni teknik direktör karar verecek." değerlendirmesinde bulundu.

Dal, Galatasaray'ın Fatih Tekke'yi transfer etmek için Zenit'e başvurduğu ile ilgili iddiaların da doğru olmadığını söyledi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, bugün yaptığı basın toplantısında, "Fatih, bizim eski oyuncumuz, kaptanımız. Burada başarılı işler yaptı. Şimdi de başarılı oynuyor. Alınmasından yanayım." diye görüş bildirmişti.

Yönetimle bu konunun görüşüleceğini anlatan Güneş, "Şartlar ne ise değerlendiririz. Elimizde oyuncular varken bu konuyu ortaya getirip onları kaybetmeyelim. Alınması için uğraşılırsa sevinirim ayrı bir konu" diye fikir bildirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler