Trabzonspor sevgisi bambaşka

Hanönü ilçesinde ikamet etmekte olan 25 yaşındaki Mehmet Aydın Trabzonspor'a o kadar düşkün ki evinin dış cephesini bordo maviye boyattı. Aydın bordo mavi boyaları Kastamonu'da bulamayınca boyayı Samsun'dan getirtti. TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLUNCA EVLENECEK

Trabzonspor sevgisi bambaşka

Hanönü ilçesinde ikamet etmekte olan 25 yaşındaki Mehmet Aydın Trabzonspor'a o kadar düşkün ki evinin dış cephesini bordo maviye boyattı. Aydın bordo mavi boyaları Kastamonu'da bulamayınca boyayı Samsun'dan getirtti.


TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLUNCA EVLENECEK
Fanatik derecede Trabzonspor hayranı olan Mehmet Aydın AA muhabirine yaptığı açıklamada Trabzonspor'u çok sevdiğini belirterek Trabzonspor şampiyon olana kadar evlenmeyeceğini söyledi.

Aydın Şenol Güneş takımın başına geçti tek umudum Şenol Güneş bu sene olmazsa bir daha ki sezon kesin şampiyon olacaklarını iddia ettiğini belirtti.

Seneye şampiyon olursak çifte düğün yaparız inşallah dedi. Fanatik taraftar Aydın, biz ailece Trabzon spor'luyuz askerdeki kardeşim Ahmet'te fanatik Trabzon spor'lu evin boyanma kararını ikimiz ortak aldık diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler