TFF Başkanı algı operasyonu suçlamasına Trabzonspor'u da ekledi! Şok eden sözler

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı algı operasyonu suçlamasına Trabzonspor'u da ekledi! Şok eden sözler

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan seçim ve kulüplere ilişkin açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz olarak belirledikleri seçim tarihinin daha öne alınmasının söz konusu olmadığını belirterek, “18 Temmuz’a kadar görevimizin başındayız” dedi. A Milli Futbol Takımı’nın 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2024 Avrupa Şampiyonası’na (EURO 2024) katılacak olması nedeniyle seçim tarihini 18 Temmuz’a aldıklarını ifade eden Büyükekşi, “Bizim olmazsa olmazımız milli takımdır” dedi.

"SADECE 3-5 KULÜP ERKEN SEÇİM İSTİYOR"

TFF seçiminin haziran başına alınması için düzenlenen imza kampanyasının başarısız olduğunu iddia eden Mehmet Büyükekşi, “130 imza lazım ama 80’e ancak geldiler. Süper Lig’de 12 kulüp kesinlikle imza vermeyecek. Azınlıkta olan 3-5 kulüp sadece kendi çıkarlarını düşünerek erken seçim istiyor, ondan sonra da bunun adına Türk futbolu diyorlar. Zaten bu saatten sonra toplasalar da kanun gereği seçimi ancak 10-12 Temmuz tarihine ancak aldırabilirler” şeklinde konuştu.

buyukeksiden-sok-eden-ifadeler-2.webp

Büyükekşi sözlerine şöyle devam etti;

Herkes ‘En iyi takım benim ama hakemler ve federasyon kötü’ diyor. Eğer MHK sistemi değişirse federasyon da kulüpler de sadece kendi işlerine bakar ve bu sayede Türk futbolu kurtulur. Türkiye’de hakem tartışmaları bitmedikçe, feriştahı gelse bu dedikodular bitmez. Kulüpler, yeni sistemle ilgili düşüncelerini cumaya kadar bize bildirirse, hazırlıkları bitiririz, iş bir tek 18 Temmuz’daki genel kurulun onayına kalır”

"4 KULÜP ALGI OPERASYONU YAPIYOR"

4 kulübün algı operasyonu yaptığını ifade eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “4 kulüp 3-5-7 milyon dolar harcayıp sosyal medyada algı operasyonu yapıyor. Onlara; ‘Hakemleri bir kenara bırakın, bir yanlış işimizi söyleyin’ dedim. Söyleyemediler! Varsa yoksa hakem. En kötü TFF böyle olduk" dedi.

Mehmet Büyükekşi'nin 4 kulübün algı operasyonu yaptığı yönündeki sözleri; Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kastettiği şeklinde anlaşıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hürriyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler