Trabzonspor'da Başkan Doğan açıkladı! "18 Temmuz'u bekliyoruz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Başkan Doğan açıkladı! "18 Temmuz'u bekliyoruz"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan, TFF yönetiminden memnun olmadıklarını, daha önce istifa etmeleri yönünde çağrıda bulunduklarını ifade ederek "18 Temmuz'u bekliyoruz" dedi.

"Bu işi yapabildiklerini düşünmüyoruz"

TFF'deki seçimle ilgili olarak konuşan Doğan, "Biz daha önce de istifaya davet ettik. Bu işi yapabildiklerini düşünmüyoruz, hala da aynı fikirdeyiz. Trabzonspor'un talebi kongreye gidilmesi ya da görevin bırakılması yönündeydi. 18 Temmuz'u bekliyoruz. Adayların henüz fikir ve görüşlerini dinlemediğimiz için bu konuda şu an için bir yorum yapmayacağım" dedi.

"Yabancı orta hakem de olabilir"

Yabancı VAR uygulamasından sonra yabancı orta hakem uygulamasının da devreye alınabileceğini ifade eden Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Hakem camiasının güvenilirliği açısından tüm kulüplerin sıkıntıları var. Trabzonspor'un başına da VAR ile ilgili olarak akla hayale sığmayacak işler geldi. Orta hakemler pozisyonu kaçırabiliyor ama VAR'ın başında oturan kişinin defalarca izlediği görüntü sonrası başka karar veriyor olması mantıklı değil. Yabancı VAR'dan sonra yabancı orta hakem de olabilir" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler