Trabzon 80 ilin ilk 3'ünde!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, silah ruhsatı alacak kişilerden, harç parası hariç, 2 bin TL para alacaklarını ve oradan gelen gelirin amatör spor kulüpleri arasında paylaştırılacağını söyledi. Trabzon Valisi Recep Kızılcık silah ruhsatı parasını amatör sp

Trabzon 80 ilin ilk 3'ünde!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, silah ruhsatı alacak kişilerden, harç parası hariç, 2 bin TL para alacaklarını ve oradan gelen gelirin amatör spor kulüpleri arasında paylaştırılacağını söyledi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık silah ruhsatı parasını amatör spor kulüpleri arasında paylaştıracağını ASKF'nin yeni sezon açılışında duyurmuştu. Bunun üzerine Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.



Ziyaret esnasında yönetim kurulu adına teşekkürlerini sunan ASKF Başkanı Cahit Erdem, 80 ildeki ASKF'nin ilk 3'ünde Trabzon olduğunu belirterek, “Trabzon diğer illere örnek olsun. Bizler geleceğin sahibi olacak olan gençleri kötü yollardan çekip alıyoruz. Hem geleceği kurtarıyoruz, hem de Türk sporuna büyük katkılar sağlıyoruz. Sizlerden aldığımız bu büyük destek Trabzon Amatörünü daha da iyi yerlere taşıyacaktır” dedi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ise, Amatörün maddiyattan ziyade bir sevgi işi olduğunu belirterek, Amatör gelecek için büyük önem taşır. Yapılacak olan Olimpiyatlara iyi sporcular yetiştirmeliyiz. Trabzon her alanda olduğu gibi Amatör sporda da zirvede olmalıdır” ifadelerini kullandı.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın önderliğinde kurulacak olan Gençlik Yürütme Merkezinin de Trabzon için büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Kızılcık, “Bakanımız bu merkez için bütün çabalarını sarf ediyor. Gençlik Yürütme Merkezinin yıl sonuna doğru Trabzon'a kazandırılması bekliyoruz” dedi.

Daha sonra ASKF yönetim Kurulu Vali Kızılcık'a teşekkür plaketi sunarak, toplu fotoğraf çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler