Trabzon Kazanmaya Hazır

Trabzonspor'da Beşiktaş maçında alınacak bir galibiyet ilerisi adına çok önemli olacak. Zafer Yelen ve Tolga dışında sakat futbolcunun bulunmadığı kadroda Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos'un neredeyse her hafta değişen ilk 11 tercihinin bu maçta nasıl

Trabzon Kazanmaya Hazır

Trabzonspor'da Beşiktaş maçında alınacak bir galibiyet ilerisi adına çok önemli olacak.

Zafer Yelen ve Tolga dışında sakat futbolcunun bulunmadığı kadroda Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos'un neredeyse her hafta değişen ilk 11 tercihinin bu maçta nasıl şekilleneceği merak konusu.

Maçın hemen başında yaptığı 2 değişiklikle Kayserispor maçını kazanan Broos'un, Kazanan kadro ile maça çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'un muhtemel 11'işöyle

Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Ceyhun, Colman, Selçuk, Gabriç, Umut, Gökhan

Teknik direktör Hugo Broos'un derbideki kozu Gustavo Colman olacak. Belçikalı hoca, attığı 5 golle Trabzonspor'un ligde attığı  20 golün 4'te 1'ine imzasını koyan Colman'dan, Beşiktaş karşısında da şovunu devam ettirmesini bekliyor.

 

Golleriyle Trabzonspor'a hayat veren Arjantinli futbolcu, Beşiktaş maçında da başrolde olacak. Beşiktaş karşısında serbest oynayarak Trabzonspor'un ataklarını yönlendirmesi beklenen Colman'ın Ernst ve Fink'in baskısı altında aynı performansı gösterebilmesi durumunda Trabzonspor'un işi kolaylaşacak.

 

Broos Cale-Gabriç ikilisi ile , sağ kanadı sık değişen Beşiktaş'ın üzerine bu bölgeden geliştirecekleri ataklarla baskı kurmak amacında.

 

 İyi de oynasa kötü de oynasa bir şekilde pozisyon bulan Gökhan ve Umut'un son vuruş başarıları Trabzon adına maçın belirleyicisi olacak gibi görünüyor.

 

Başkan Sadri Şener'in, “Artık Trabzonspor'daki misyonunu doldurduğunu düşünüyorum” sözleriyle şok olan İbrahima Yattara Beşiktaş maçında oynayıp taraftarın yeniden gönlünü kazanma isteğinde.

 

Gineli futbolcunun Broos'a kendisini iyi hissettiğini belirttiği ancak Broos'un ciddi maç eksiği bulunan Yattara'yı ilk 11'de düşünmeyip oyunun gidişatına göre ilerleyen bölümlerde sahaya süreceği  sanılıyor.  Yattara'nın 2. Yarıda girerek göstereceği performans da Trabzonspor'un başarısındaki en büyük etkenlerden biri olacak.

Trabzonspor'da son yaptığı basın toplantısında ligde en iyi tanıdığım takım Beşiktaş diyen teknik direktör Hugo Broos maçı öncesi iddialı.

İşte Belçikalı teknik adamın, bu akşamki derbi için Beşiktaş ile ilgili yaptığı tespitler:

 

1- Moralmen çöken rakip, agrasif olacak. Kart görmeye müsaitler.

2- Rakip savunmanın ani çıkışlarda aksaması en büyük avantajımız.

3- Beşiktaş ataklarını  orta alanda karşılamalıyız. 

4- Ceza sahası dışından bol şut denenecek.

 

Maç öncesi Trabzonsporda yaşanan Afrikalılar krizi ve kaleci Slyva'nın bilhassa uzaktan şutlarda yaşadığı konsantrasyon eksikliği Beşiktaş maçında muhtemel sorunlar olarak göze çarpıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler