Trabzonspor maçı sonrası PFDK'dan Burak Yılmaz'a men cezası! Takımını yalnız bırakacak

Trabzonspor - Kayserispor maçı sonrası Burak Yılmaz'ın taraftarla yaşadığı olay sonrası PFDK verilen cezayı açıkladı.

Trabzonspor maçı sonrası PFDK'dan Burak Yılmaz'a men cezası! Takımını yalnız bırakacak

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

NE OLMUŞTU?

Karşılaşmanın sonunda Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, maç sonunda bordo-mavili taraftarlarla girdiği tartışmanın ardından PFDK'ya sevk edilmişti.

PFDK, Burak Yılmaz'a 1 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş cezası ve 58.500 TL para cezası verildiğini açıkladı.

Ceza alan Yılmaz, bugün akşam oynanacak olan Göztepe maçında takımının başında yer almayacak. Yılmaz karşılaşmayı tribünden takip edecek.

PFDK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

- BELLONA KAYSERİSPOR Kulübü antrenörü BURAK YILMAZ’ın, 19.09.2024 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-BELLONA KAYSERİSPOR Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/1-c ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 58.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler