Trabzonspor'u isyan ettiren iki hakeme 1. Lig ayarı!

Ali Şansalan ve Mehmet Türkmen için dikkat çeken bir karar geldi.

Trabzonspor'u isyan ettiren iki hakeme 1. Lig ayarı!

Trabzonspor maçlarında gösterdikleri performansla eleştiri oklarının hedefi olan Ali Şansalan ve Mehmet Türkmen için MHK'den çarpıcı bir karar geldi.

Bordo mavili takımın, Beşiktaş ile oynadığı mücadelede görev yapan Ali Şansalan ile, Kayserispor maçında görev yapan Mehmet Türkmen gösterdikleri hakem performansı ile tepki toplamıştı.

Her iki hakem de MHK tarafından 1. Lig'de 6. hafta maçlarında VAR'da görevlendirildi.

ansalan.webp

Ali Şansalan, Keçiörengücü'nün Iğdır FK ile karşı karşıya geldiği müsabakada VAR, Mehmet Türkmen ise İstanbulspor - Bandırmaspor maçında AVAR hakemi olarak görev aldı.

İki hakemin de bir alt ligde görevlendirilmesi, Trabzonspor maçı sonrası bir nevi cezalandırıldıkları şeklinde yorumlandı.

mehmet-turkmen.webp

Doğan: "TFF başkanımızın bunları düzelteceğine inancımız tam"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile oynanan ve 1-1 berabere kalınan müsabaka sonrası hakem yönetimine tepki göstererek şu ifadeleri kullanmıştı;

Kırmızı kart doğru. Visca yanlışlıkla da yapsa doğru kart gördü. Fakat aynı VAR benzer pozisyonda devreye girmedi. Hakem takdir haklarının tamamını Beşiktaş'tan yana kullandı. Son anlarda oyuncu kendini yere atıyor. İkinci sarı olmalıydı. Hakem Beşiktaş formasıyla sahaya çıksa daha rahat olurdu. Gerçekten ayıp. Tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullanması çok enteresan. Buna rağmen takımımız teslim olmadı ve mücadele etti. TFF başkanımızın bunları düzelteceğine inancımız tam. Bunlara çözüm bulacağına inanıyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler