Trabzonspor'da yogun gündem

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi yarın Trabzon'da toplanacak. Bordo-mavili futbolcular, ilk olarak gruplar halinde sağlık kontrollerinden geçecek. Bordo Mavililer aynı gün saat 13 00 da Ayasofya Müzesi altı sahil yolunda Trabzon'un yerleşik sa

Trabzonspor'da yogun gündem

Trabzonsporlu futbolcular, yeni sezon öncesi yarın Trabzon'da toplanacak. Bordo-mavili futbolcular, ilk olarak gruplar halinde sağlık kontrollerinden geçecek.

Bordo Mavililer aynı gün saat 13 00 da Ayasofya Müzesi altı sahil yolunda Trabzon'un yerleşik sanat galerisi Femin-Art, Trabzonspor ve TrabzonCell'in sponsorluğu kapsamında ''Dünya Kadınlarının Tuvalinde Barış'' temalı 3. Uluslararası Resim Festivali'ne katılacaklar

Futbolcular, serginin ardından da saat 17.00 da Mehmet Ali Yılmaz tesisleri yanında bulunan  Kamp Eğitim Tesislerinde yeni sezon öncesi forma tanıtımlarını gerçekleştirecek.

Trabzonspor kafilesi, 27 Haziran Pazar günü kamp çalışmaları yapmak üzere Isparta Davraz'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler