Sevdiği kızın evini yakan kişi öldü

Trabzon'un Of ilçesinde istettiği kızın ailesinin olumsuz cevap vermesi üzerine sevdiği kızın oturduğu evi kundaklayan ve yangında kendisi de ağır yaralanan genç 3 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olay, Of ilçesi Sulaklı Mahallesi'nde 22

Sevdiği kızın evini yakan kişi öldü

Trabzon'un Of ilçesinde istettiği kızın ailesinin olumsuz cevap vermesi üzerine sevdiği kızın oturduğu evi kundaklayan ve yangında kendisi de ağır yaralanan genç 3 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
 

Olay, Of ilçesi Sulaklı Mahallesi'nde 22 Haziran günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sulaklı Mahallesi'nde bir apartmanda çıkan yangın, vatandaşların da yardımıyla itfaiye tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangınla ilgili başlatılan incelemede, yangının kundaklama sonucu meydana geldiği belirlenirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan araştırmada T.T. (23) isimli gencin, öğrenci olan N.U. (19) ile evlenmek istediği, kızı ailesinden istettiği, ailenin olumsuz cevap vermesi üzerine olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.
 

Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar olan T.T. 3 gündür tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler