Trabzon'un Kimyası Bozulmuş

Vestel Manisaspor teknik direktörü Giray Bulak maçtan sonra Lig Tv'ye yaptığı açıklamada Trabzonspor'u anlattı ve Trabzonspor'un kimyasını kaybettiğini, eski havasının olmadığını söyledi."Trabzonspor'un eski heyecanı kalmadı. Trabzonspor kimyasını kaybetm

Trabzon'un Kimyası Bozulmuş

Vestel Manisaspor teknik direktörü Giray Bulak maçtan sonra Lig Tv'ye yaptığı açıklamada Trabzonspor'u anlattı ve Trabzonspor'un kimyasını kaybettiğini, eski havasının olmadığını söyledi.
"Trabzonspor'un eski heyecanı kalmadı. Trabzonspor kimyasını kaybetmiş, bir uyuşmazlık var. Homojen bir yapısı vardı ama bu da kalmamış. Herkes bir yere gitmiş. Kimya bozulmuş." açıklamasını yapan Bulak maç hakkında ise "İki tarafın oyuncularını tebrik etmek lazım. Futbol oynamaya çalıştılar. Sahada ufak tefek birşeyler olabilir. İlk yarı kontrollü oynadık. Sonuçta ilk yarı pozisyon üretemedik ama 1-0 öne geçtikten sonra Holosko'nun atılması oyunumuzu bozdu" dedi.

Holosko'nun oyundan atılmasını da değerlendiren Bulak "Filip devam edebilseydi ikinci gol gelebilirdi. Gökdeniz'e önlem almıştık ama bir pozisyon kaçırdık ve golü gördük. Önemli pozisyonlar yakaladık ama olmadı. Santraforsuz kaldı orta sahalarla hücum yapmak zorunda kaldık. Ama oyuncularımı kutluyorum" açıklamasını yaptı.

Bulak Juventus'un takip ettiği Holosko hakkında ise "Sarı kartı vardı tabii.. Önemli bir oyuncu ve genç bir oyuncu. Yapmaması lazımdı ama genç onlar. Hata yapacaklar. Ceza vermeyi düşünmüyorum. Bu tip oyuncuları kazanmak lazım. Yetenekli, söz dinleyen bir oyuncu. Normaldir" dedi.

Giray Bulak hakem Fırat Aydınus hakkında ise "Korakor oynayamıyoruz. En az 10 tane faul aleyhimize çalındı. Sanki Sivas maçının diyeti bize çıktı gibi geldi bana. Fırat iyi hoca ama o da benim gibi dik" ifadesini kullandı.


HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler