Yattara Trabzon'un en şanssızı

Trabzonspor´un çok şey beklediği Gineli yıldız, Standart Liege maçında sakatlandı ve kampın en talihsiz ismi oldu. En şanssızı Yattara Trabzonspor'un 13 günlük yurtdışı kampının en çok göze çarpan isimleri şunlar oldu: En şanssızı: İbrahima Yattara, Stand

Yattara Trabzon'un en şanssızı

Trabzonspor´un çok şey beklediği Gineli yıldız, Standart Liege maçında sakatlandı ve kampın en talihsiz ismi oldu.

En şanssızı Yattara
Trabzonspor'un 13 günlük yurtdışı kampının en çok göze çarpan isimleri şunlar oldu:

En şanssızı: İbrahima Yattara, Standart Liege karşısında talihsiz bir şekilde sakatlandı. Yeni sezonda çok şey beklenen ve 61 numaralı forma verilen Gineli yıldız, ligin ilk haftalarında takımını yalnız bırakacak.

En şanslısı: Barış Memiş geçtiğimiz sezon boyunca bulamadığı forma şansını 13 günlük kampta buldu. Broos, onu kaybetmek istemiyor ve kazanmak uğruna sürekli şans veriyor.

En gergini: Egemen Korkmaz kaptanlık pazubandını taktı ama siniri dinmedi.

En çalışkanı: Serkan Balcı, kampın en çalışkanı olarak göze çarptı. Enerjisi ve çalışma azmiyle gençlere örnek oldu. Müthiş bir özveri gösteren tecrübeli oyuncu, anlaşılan o ki, Broos'un da gözdesi olacak.

En komiği: Alanzinho hiç şüphesiz kampın neşe kaynağıydı. Artık takım arkadaşlarıyla tamamen kaynaşan Sambacı, esprileri stresi yokeden isimdi.

En durgunu: Rigobert Song'un aklı belli ki başka yerde. Sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan Kamerunlu'nun kafası bir hayli karışık. Bu durumu, performansına da olumsuz yansıdı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler