Yattara'ya ceza verilmeyecek

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yattara'ya ceza verilmesinin gündemlerinde olmadığını söyledi.YATTARA SAKAT DİYE KENDİSİNE CEZA MI VERECEĞİZ!!!Hacısalihoğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Yattara'ya ceza verilecek bir durumun olmadığını

Yattara'ya ceza verilmeyecek

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yattara'ya ceza verilmesinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

YATTARA SAKAT DİYE KENDİSİNE CEZA MI VERECEĞİZ!!!

Hacısalihoğlu, haber61.net'e yaptığı açıklamada, Yattara'ya ceza verilecek bir durumun olmadığını belirterek, “Yattara ceza vermeyi düşünmüyoruz, ve de cezayı gerektirecek bir durum da yok ortada. Adam sakat diye kendisine ceza mı vereceğiz, böyle bir şey olur mu” dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ KARŞISINDA ÇIKIŞIMIZ SÜRMELİ

Trabzonspor'un lige Sivasspor galibiyetiyle başladığını da anımsatan Hacısalihoğlu, “Daha sonra hiç arzu etmediğimiz bir şekilde takımda düşüşler oldu, hiç istemediğimiz sonuçlar aldık, son iki haftadır da üst üste galibiyetler aldık. Yarın deplasmanda karşılaşacak olduğumuz, Gençlerbirliği maçında da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

LİGDE ZİRVEDE YER ALMAK İSTİYORUZ

Gençlerbirliği maçında da çıkışlarını devam ettirmek istediklerini kaydeden Hacısalihoğlu, “Gençlerbirliği karşısında alacağımız galibiyetle 3'te 3 yaparak, seriyi devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde 3 maç daha var, bunları da aynı şekilde tamamlayıp, ligde zirvede yer almak istiyoruz” dedi.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler