Trabzon'da 19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret eden doktorun sicili kabarık

Tehdit ve hakaretten 5 ay hapis cezası var...
Trabzon'da 19 Mayıs'ı kutlayanlara hakaret eden doktorun sicili kabarık

Haber61/Haber Servisi - Levent USTABAŞI - Trabzon’un tek pandami hastanesi Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Onkoloji Uzmanı Dr.Ahmet Zengin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığı sosyal medya paylaşımında hakaret içeren sözler söyledi. 

Aynı zamanda Çaykara ve Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı olan Onkoloji Uzmanı Dr. Ahmet Zengin, sosyal medyada bir paylaşımında, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum” yazdı.

Bu yoruma gelen tepki de büyük oldu.

Bu arada aynı doktorun daha önce yine kendi çalıştığı kurumda mesai arkadaşı kadın doktor E.K.'ye hakaret ve tehdit ettiği ortaya çıktı.

Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi tarafından suçlu bulunan Ahmet Zengin, o dönem 5 ay hapis cezası ve para cezasına çarptırıldı.

Mahkeme CMK’nun 231/8. Maddesi gereğince 5 yıl süre ile denetim süresine tabi tutulmasına karar verdi.

Eğer bu süre zarfında suç işlerse 5 ay hapis cezası onanacak!

Trabzon'da 19 Mayıs'ı kutlayanlara küfreden doktorun sicili kabarık

Trabzon'da 19 Mayıs'ı kutlayanlara küfreden doktorun sicili kabarık

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
  • King / 19 Mayıs 2020 Salı 17:38

    Birşey olmaz birileri sahip çıkar yine

    Yanıtla (0) (0)
  • Ali Papa / 19 Mayıs 2020 Salı 21:07

    Kendi sıfatlarını sayarken, yüzünün kızarıp kızarmadığını göremedik ne yazıkki. Allah müstehakını versin.

    Yanıtla (0) (0)
  • Fuat kaplan / 19 Mayıs 2020 Salı 21:38

    Maşallah devletimize bunun gibi doktorlarımız da var yazıklar olsun

    Yanıtla (0) (0)
  • Fırtına Kuşu / 19 Mayıs 2020 Salı 22:36

    Bu ülkenin insanı olarak zaman zaman Atatürk'e ve yüce dinimiz İslam'a yapılan çirkin ve kokuşmuş karalamaları ve haysiyetsiz adi lafları, bunları o leş yiyen ağızlarında söyleyen kişiliksiz adi insanlara geri gönderiyorum. Saldırarak bir yerlere geleceğini düşünenler her zaman yerin dibine.

    Yanıtla (0) (0)
  • Kerem / 20 Mayıs 2020 Çarşamba 10:46

    O Dr.bozuntusu bayramımızı hazmedemiyorsa,tabi olduğu ! Ana vatanına gidip orada görev yapsın,hazmı kolay olur,sindirim sistemi iyi calisir

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir