AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'den CHP'li Haluk Batmaz'a cevap !"Bu saygısızlıktır, ahlaksızlıktır

AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz'ın açıklamalarına cevap verdi.

AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi'den CHP'li Haluk Batmaz'a cevap !"Bu saygısızlıktır, ahlaksızlıktır

AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Ortahisar Belediyesi iştiraklerinden ORKENT A.Ş’ye bağlı Olimpik Yüzme Havuzundan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının kaldırılması ile ilgili CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz'ın açıklamalarına cevap verdi.

Havuzun Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olduğunu vurgulayan AKP Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, şu ifadelere yer verdi;

"Ortahisar Belediyesi'ne bedelsiz kiralanan havuz, Gençlik Spor Bakanlığı'na aittir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bağlı bir bakanlığa aittir. Dolayısıyla sayın Cumhurbaşkanımız resmi kendine bağlı binadan kaldırıldı. Yani Cumhurbaşkanımız imkan veriyor, fırsat veriyor, spora ve sporcuya salon yaptırıyor. Ve siz CHP'li belediye başkanı olarak o salonu kendi siyasi faaliyetlerinizde istediğiniz gibi kullanıyorsunuz, resminizi, sözünüzü pankart halinde duvarlara asıyorsunuz, buna bir şey demiyoruz.

Size o salonu, o imkanı veren devlet başkanımıza, cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorsunuz. Bu saygısızlıktır, ahlaksızlıktır. Kin ve nefretin en yüksek boyutudur. O bina size o resim ile kiraya verildi, üstelik bedelsiz. CHP ilçe başkanı, babanızın malı gibi bir ifade kullanmış. Çok ayıp etmiş. Babalar saygın ve değerlidir. Benim babam rahmetli oldu, bize bunu öğretti. Yarın ölüm yıldönümüdür. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. CHP ilçe başkanının kıymetli babası yaşıyor ise hürmetlerimi sunuyorum. Ahirete irtihal etmiş ise Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler