Trabzon'da Çebi'den Batmaz'a fotoğraflı yanıt "Tüm engellilere yönelik saygısızlıktır"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı selahaddin Çebi'den CHP Ortahisar ilçe Başkanı Haluk Batmaz'a fotoğraflı yanıt geldi.

Trabzon'da Çebi'den Batmaz'a fotoğraflı yanıt "Tüm engellilere yönelik saygısızlıktır"

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi'nde görevli bir engelli personele mobing uygulandığı iddiları gündeme gelmişti.

Bugün sabah saatlerinde konu ile alakalı basın yoplantısı düzenleyen Ortahisar Belediyesi Başkanvekili Cüneyt Zorlu ve İlçe Başkanı Haluk Batmaz, iddialara yanıt verirken "Bu tamamen karalamadır" ifadelerini kullanıp, AK Parti İlçe başkanı Çebi'ye "Bu komplonun altında kaldınız istifa edin" sözleriyle seslenmişti.

Yapılan açıklamaya AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Çebi'den fotoğraflı yanıt geldi.

Çebi "Engelli bayan kardeşimize uygulanan mobing in yalan olduğunu iddia etmişler. Konu ile ilgili konuşan engelli bayan arkadaşımız yaşadıklarını tek tel anlattı. Burada bir ifade ye engelliler adına çok üzüldüğümü ifade etmek isterim. Engelli durumu için “kısmı engelli “ diyerek küçümsemektedirler. İşte raporu nerede yazıyor kısmı engelli. Yüzde 46 engelli. Engelli durumu Sürekli.Ne demek kısmı engelli. Tüm Engellilere yönelik bir nezaketsizlik saygısızlıktır ." ifadelerini kullandı.

ebi.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler