Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının mayıs ayı meclis toplantısı! Turizm konuşuldu

Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehrin turizmi konuşuldu.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının mayıs ayı meclis toplantısı! Turizm konuşuldu

Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının Mayıs ayı meclis toplantısı, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Yıldırım başkanlığında yapıldı.

Hakan Akın Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, il genç girişimciler kurulu başkanı ve akademik danışman katıldı.

Geniş katılımın olduğu toplantıda ana gündem maddesi olarak turizmi ele aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, şehrin turizm potansiyeline vurgu yaparak, turizmin ekonomik büyüme ve istihdam yaratma açısından önemli bir sektör olduğunu belirtti. Başkan Yıldırım, "Şehrimizin doğal ve kültürel zenginliklerini daha etkin bir şekilde tanıtarak, turizmde sürdürülebilir bir büyüme yakalamayı hedefliyoruz" dedi.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odasının mayıs ayı meclis toplantısı! Turizm konuşuldu Yıldırım, odanın kardeş odaları, Marmaris Ticaret Odası ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte projeler geliştirerek Artvin'in turizm alt yapısı geliştirilmesi amacıyla proje hazırlamak üzere iş birliğinin yapılması gerektiğini vurguladı.

Gündemde yer alan diğer konular arasında mali raporların sunumu turizm sektöründe karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik öneriler de detaylı bir şekilde tartışıldı.

Özellikle altyapı eksiklikleri, tanıtım faaliyetlerinin yetersizliği ve hizmet kalitesinin artırılması konularında görüşler paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler