Başkan Ekim öğrencilerle buluştu! “Gençler istesin biz yapalım”

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, öğrenci buluşmaları kapsamında Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Başkan Ekim öğrencilerle buluştu! “Gençler istesin biz yapalım”

Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençlerle sohbetinde okul yıllarından, meslek hayatından, siyasi kariyerinden ve belediye başkanlığı sürecinden bahsetti.

Gençlerin sorularını yanıtlayan, istek ve taleplerini tek tek not alan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim konuşmasında, ‘Gençler istesin biz yapalım’ mesajı verdi.

YATIRIMLARI ŞEKİLLENDİRİYORUZ

Temel belediyecilik işlerinin yanı sıra sık sık gençlerle bir araya gelen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biriyim. Genç kardeşlerimle bir araya gelmek, sohbet etmek, Akçaabat’ımız hakkında konuşabilmek beni hem gururlandırıyor hem de şehrimiz için yapacağımız çalışmalarda azim veriyor.

Sizler gibi pırıl pırıl gençlerin fikirleri, talepleri ve istekleri doğrultusunda şehrimize yapacağımız yatırımları şekillendiriyoruz. Bilinçli, farkındalık sahibi ve ne istediğini bilen gençlerle geleceğimiz emin ellerdedir.

Gençler, sizler geleceğimizi inşa edecek, şekillendireceksiniz. Sizlerin fikirlerini önemsiyoruz. Siz isteyin biz imkanlarımız dahilinde yapalım. Şehrimizin sorunlarını tek tek ele alalım; birlikte fikir alışverişi yaparak çözüm üretelim.” dedi.

ak1.webp

BÜYÜK ROL OYNAYACAK

Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, gençlerin okumasına büyük önem verdiğinin altını çizerek “Sevgili gençler, hedefiniz daima okumak, ilim irfan peşinde koşmak olsun.

Ancak okuyarak, bilgi sahibi olarak ve bilinçlenerek aydınlık yarınlara ulaşabiliriz. Ülkemizi, yüksek refah seviyesine taşımak için bilgi sahibi olmalıyız. Teknolojik gelişmelere ayak uydurmak ve dahası teknolojik gelişmelere yön verebilmek öncü olabilmek için okumalıyız.

Ancak tüm bunları yaparken de milli ve manevi değerlerimizden asla ödün vermemeliyiz. Bizi biz yapan değerlerimiz, örf ve adetlerimizdir. Tüm bunlara bağlı, kendi benliğini oluşturmuş bireyler, ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynayacaktır.” ifadelerini kullandı.

ak2.webp

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

Sık sık gençlerle bir araya gelmeye özen gösteren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, öğrenci buluşmalarında sezonu Akçaabat Şehir Samet Uslu kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile açtı.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü olması vesilesiyle yeni sezondaki ilk öğrenci buluşmasını kız öğrencilerle yapmayı özellikle tercih ettiğini dile getiren Başkan Ekim, “Ben de üç kız babasıyım. Kız çocuklarını baş tacı eden bir peygamberin ümmetiyiz.

Kız çocuklarının hayatımızdaki değeri ve kıymeti paha biçilemez. 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü olması sebebiyle yeni dönemdeki ilk öğrenci buluşmamızı özellikle sizlerle gerçekleştirmek istedik. Şimdiden Dünya Kız Çocukları Gününüzü en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Öğrenci buluşmaları programı Akçaabat Şehit Samet Uslu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler