Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten futbolculara özel antrenman programı

Trabzonspor'da sakat oyuncuların çok olması canları sıkarken, Teknik Direktör Güneş milli arada bu isimlere özel antrenman programı hazırlıyor.

Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten futbolculara özel antrenman programı

Trabzonspor, bu sezon sakat oyuncuların çokluğu ve milli takımlara giden oyuncuların yokluğu nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, takımın bu kritik dönemi en az kayıpla atlatabilmesi için özel bir antrenman programı hazırlıyor.

Trendyol Süper Lig'de 9 puan elde ederek beklentilerin gerisinde kalan Trabzonspor, fırsat olarak gördüğü milli arada büyük bir sıkıntı yaşıyor. Sakat oyuncuların çokluğu ve milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğunda Şenol Güneş, sakatlıkların üstesinden gelmek ve takımdaki eksiklikleri tamamlamak için yoğun bir mesai harcayacak.

Trabzonspor, 3 günlük iznin ardından bugün hazırlıklarına başlayacak. Takımda sakat oyuncu sayısı oldukça fazla olması milli takımlarda bulunan oyuncuların da yokluğunda Şenol Güneş'in, sağlık ekibi ve kondisyonerleriyle süreci yakından takip ediyor.

Tecrübeli çalıştırıcı, bu oyunculara özel bir tedavi ve antrenman programı uygulayacak. Hafif sakatlık yaşayan oyuncular bireysel çalışmalar yaparken, tam iyileşmeye yakın olanlar takımla birlikte hafif tempolu antrenmanlara başlayacak.

Kadro sıkıntısı yaşayan , Şenol Güneş elinde kalan oyuncularla daha teknik ve bireysel performansa yönelik çalışmalara odaklanacak. Bu süreçte genç oyunculara da şans vermeyi planlayan Güneş, altyapıdan gelen futbolcuları A takım seviyesine hazırlayarak kadro derinliğini artırmayı hedefliyor. Özellikle milli takımda olan kilit oyuncuların eksikliğini gençlerle kapatmayı ve takımın moralini yüksek tutmayı amaçlıyor.

Şenol Güneş’in milli ara boyunca üzerinde duracağı bir diğer önemli konu ise defansif düzen olacak. Son haftalarda yaşanan savunma zaaflarını gidermek isteyen tecrübeli teknik adam, takımı defansif organizasyonlar konusunda daha disiplinli bir hale getirmeyi amaçlıyor. Antrenmanlarda özellikle defans hattı ve orta saha oyuncularına yoğun taktik çalışmaları yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler