Başkan Genç'ten Ankara çıkarması! İstişarelerde bulunacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gidiyor.

Başkan Genç'ten Ankara çıkarması! İstişarelerde bulunacak

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti'nin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Ankara’ya gidiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım göstereceği toplantıda, Başkan Genç’in çeşitli bakanlarla Trabzon'a dair görüşmeler yapması bekleniyor.

TOPLANTININ PROGRAMI BELLİ OLDU

AK Parti'nin 30 Haziran Pazar günü başlayacak Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın programı netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından, toplantıya katılan belediye başkanlarıyla istişare ve değerlendirmeler yapılacak. Başkan Genç, bu kapsamda bakanlara Trabzon’da devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verecek.

İLK GÜN TECRÜBE PAYLAŞIMLARI İLE GEÇECEK

Toplantının ilk gününde Genel Başkanvekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, belediye başkanlarıyla tecrübelerini paylaşacak ve sohbet edecekler. Devamında başkan yardımcıları, bölgelerindeki belediye başkanları ile koordinasyon toplantıları gerçekleştirecek.

BAKANLARIN SUNUMLARI

1 Temmuz Pazartesi günü, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sunumlarını gerçekleştirecek. Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da toplantıda sunum yapacak.

KAMPIN SON GÜNÜ

2 Temmuz’da, kampın son gününde Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz'un katılımı ile bir değerlendirme paneli yapılacak. Panelin ardından, Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sırakaya sunum yapacak. Bakan yardımcılarının katılımıyla düzenlenecek istişare ve müzakerelerin ardından kamp sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler