Başkan Kaya’dan Boztepe Seyir Terası açıklaması “Kararımın arkasındayım”

Ortahisar Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları başladı.

Başkan Kaya’dan Boztepe Seyir Terası açıklaması “Kararımın arkasındayım”

Trabzon Ortahisar Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları başladı. Ortahisar Belediyesi meclis toplantısı bugün Başkan Ahmet Kaya yönetiminde başladı.

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Kaya, geçtiğimiz ay içerisinde tartışmalara konu olan Boztepe Seyir terası ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Kaya, dünya genelinde bu tarz yerlerin ücretli olduğunu belirterek “Kararımın arkasındayım” dedi.

Başkan Kaya şu ifadeleri kullandı:

Boztepe Seyir Terası konusunda eksik yaptığımız noktayı da ifade ettik, güzel bir iş ortaya çıkmış. Gelen insanların beğendiği, değer katan bir iş yapılmış. Belirsiz insanlar orada gezinti yapıyor. Orada tur atan, elinde tespih sallayan insanlar var.

Bizden önce de bu konu konuşulmuş. Oraya sembolik bir ücret konması gerektiği konuşulmuş. Bakan bey sanırım bu yıl ücretsiz olsun gibi bir inisiyatif almış. Dünyanın neresine giderseniz gidin, bu alanlar paralıdır. Biz orayı nasıl koruruzun derdindeyiz. Rakamlara baktığımız zaman gezilen bir yer. Ama yılın büyük kesiminde zarar eden bir işletme. En azından gelen misafir orayı rahatça gezsin diye böyle bir karar aldık. Kararın arkasındayım. Bizzat ben istedim. Geçmişte konuşulmuştu, paralı olacaktı bahanesine sığınmıyoruz.

Günlük 50 bin lira gibi bir ortalama var orada. Daha çok misafirlerin gezdiği bir alan oldu. 30 TL gibi bir ücret koyduk oraya da. Yabancı vatandaşa da 60 lira olacak kadar bir ücretlendirme yaptık.

Atatürk Köşkü…”

11 Haziran’da Atatürk Trabzon’a geldiğinde tüm mal varlığını Türk milletine armağan etmiştir. Köşkten bu sözleri kaldırılmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bunu söyledim, ilgileneceğini söyledi. Tadilatta böyle bir eksiklik yapılmış olabilir. Bu sözün tekrar buraya asılacağını bizlere söyledi.

Mor Pazar…

Mor Pazar projemiz aynı hassasiyetle devam ediyor. Mor Pazarı daha da büyütmek, oraya üretim katmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Evde bakım hizmetlerimiz devam ediyor. Berberlik hizmetini de ona işledik. 2 berber arkadaşımızla bu hizmeti veriyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler